Home » Banksparen » Ervaring van consumenten

Zo ervaren onze bezoekers www.bank-sparen.nu

Onderstaande reacties kom van bezoekers die op onze websites banken hebben vergeleken en een offerte hebben aangevraagd.

Anoniem woensdag, 05 augustus 2020 18:48
8,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 9,0 Vergelijking 9,0 Informatie 9,0

geen toelichting gegeven

Anoniem woensdag, 05 augustus 2020 11:01
8,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 9,0 Informatie 8,0

geen toelichting gegeven

Gijs Cremers dinsdag, 04 augustus 2020 13:07
8,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 9,0 Vergelijking 9,0 Informatie 8,0

Er tevreden over de prettige communicatie met Jeroen en de rest van de medewerkers. Ondanks dat onze hypotheekaanvraag wat uitdagingen had, alles goed geregeld, duidelijk uitgelegd en op tijd rond gekregen. Dank!

Anoniem zondag, 02 augustus 2020 20:48
8,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 8,0 Informatie 8,0

geen toelichting gegeven

Anoniem zondag, 02 augustus 2020 16:04
9,0
Algemene indruk 10,0 Gebruiksgemak 9,0 Vergelijking 9,0 Informatie 10,0

geen toelichting gegeven

Anoniem zondag, 02 augustus 2020 13:45
9,0
Algemene indruk 9,0 Gebruiksgemak 9,0 Vergelijking 9,0 Informatie 9,0

geen toelichting gegeven

Anoniem zaterdag, 01 augustus 2020 12:07
10,0
Algemene indruk 10,0 Gebruiksgemak 10,0 Vergelijking 10,0 Informatie 10,0

geen toelichting gegeven

Anoniem zaterdag, 01 augustus 2020 12:07
10,0
Algemene indruk 10,0 Gebruiksgemak 10,0 Vergelijking 10,0 Informatie 10,0

geen toelichting gegeven

Ruud van der Ham vrijdag, 31 juli 2020 17:48
7,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 8,0 Informatie 7,0

Zou wel aan de slag willen om de spel- en taalfouten op vele pagina's v jullie website te corrigeren. Dat maakt waarschijnlijk een nog betere (vooral verzorgde) indruk op potentiële klanten! Mochten jullie belangstelling hebben: mijn gegevens zijn bij jullie bekend!

Anoniem vrijdag, 31 juli 2020 12:37
10,0
Algemene indruk 10,0 Gebruiksgemak 10,0 Vergelijking 10,0 Informatie 10,0

Prima

Yvonne Hesseling donderdag, 30 juli 2020 12:08
8,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 8,0 Informatie 8,0

Ik ben zeer tevreden tot dusverre. Aan het eind kan ik pas een totaal plaatje geven. Dus voor nu allemaal achten met een randje naar de negen.

W.J.S. van Soest woensdag, 29 juli 2020 15:57
8,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 10,0 Vergelijking 8,0 Informatie 9,0

Vwb mijn pensioen bij Scildon, ben ik blij dat uiteindelijk alles juist op tijd in orde is gekomen met de gecombineerde waardeoverdracht van ASR plus Nationale Nederlanden naar Scildon. Dit ondanks het slordige geknoei van NatNed door het verwisselen van polisnummers bij de waarde overdracht van een der polissen. Ik hoop binnen afzienbare tijd (tegen okt 2021 / pensioengerechtigd 66jr 4mnd) wederom van jullie diensten gebruik te maken met omzetting van mijn laatste pensioenpolis welke loopt via DANA, mijn huidige werkgever bij NatNed. Het betreft hier een pensioenbeleggingspolis. Deze polis loopt tot 2023 (68jr), maar ik wil eerder stoppen per oktober 2021. Ik ben niet erg tevreden over de huidige kapitaalsopbouw van deze NatNed polis waarvan de pensioenprognose prognose van NatNed op het UPO en daarnaast mijn eigen inschattingen hieromtrent nogal sterk uiteen lopen. Ik heb hierbij gebruik gemaakt van jullie pensioenvergelijker en kwam uit bij de Goudse als beste optie. NatNed kwam helaas niet voor in het vergelijking van 6 maatschappijen. I.E. Ik heb in totaal 38,440 euro aan bruto pensioen/jr opgebouwd over 29 dienstjaren bij 6 verschillende firma's voordat ik ging werken bij DANA Petroleum. Ik krijg naar berekening, gebruikmakend van jullie pensioenvergelijker, voor een kapitaal van 273754 euro slechts 9096 euro (max bij Goudse) te verwachten pensioen/jr opgebouwd in okt 2021 bij mijn huidige werkgever "DANA Petroleum". Dwz dat in die laatste periode, en dat is 26% van mijn totale arbeidsverleden, ik bij NatNed naar beste schatting slechts 19% van mijn totale bruto pensioen heb kunnen opbouwen terwijl ik uiteraard minimaal het gemiddelde van 26% had verwacht. Hiermee blijft Nationale Nederlanden naar mijn smaak ernstig onder de maat. M vr gr W.J.S. van Soest

Anoniem woensdag, 29 juli 2020 14:41
8,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 9,0 Informatie 9,0

Zakelijke, adequate en servicegerichte dienstverlening

N Jansen woensdag, 29 juli 2020 01:38
8,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 8,0 Informatie 8,0

geen toelichting gegeven

Anoniem dinsdag, 28 juli 2020 11:51
7,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 6,0 Vergelijking 7,0 Informatie 8,0

geen toelichting gegeven

Nel Beverloo-van Driel maandag, 27 juli 2020 11:38
8,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 8,0 Informatie 8,0

Heel prettig en efficiënt geholpen. Een hele grote plus: de goede telefonische bereikbaarheid (waarbij je niet eerst een heel repertoire van muziek af hoeft af te luisteren) met vriendelijke tegemoetkoming, adequate antwoorden en geduld (wat ik bij de grote maatschappijen niet zo heb ervaren). Als enigszins leek in een oerwoud van pensioenen en verzekeringsmaatschappijen wel zo fijn en geeft vertrouwen. Kortom, ik ben heel tevreden en Moneywise is zeker een aanrader!

Nel Beverloo-van Driel maandag, 27 juli 2020 11:36
8,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 8,0 Informatie 8,0

Heel prettig en efficiënt geholpen. Een hele grote plus: de goede telefonische bereikbaarheid (waarbij je niet eerst een heel repertoire van muziek af hoeft af te luisteren) met vriendelijke tegemoetkoming, adequate antwoorden en geduld (wat ik bij de grote maatschappijen niet zo heb ervaren). Als enigszins leek in een oerwoud van pensioenen en verzekeringsmaatschappijen wel zo fijn en geeft vertrouwen. Kortom, ik ben heel tevreden en Moneywise is zeker een aanrader!

Gert Mulder maandag, 27 juli 2020 08:50
7,0
Algemene indruk 6,0 Gebruiksgemak 7,0 Vergelijking 7,0 Informatie 8,0

Het eigen initiatief is er niet en toegezegde zaken worden niet nagekomen. Bovendien is lezen een vak apart

Halfhide zaterdag, 25 juli 2020 13:25
9,0
Algemene indruk 9,0 Gebruiksgemak 10,0 Vergelijking 9,0 Informatie 9,0

geen toelichting gegeven

Kees Verschoor vrijdag, 24 juli 2020 21:50
9,0
Algemene indruk 9,0 Gebruiksgemak 9,0 Vergelijking 9,0 Informatie 9,0

Zéér correcte medewerker; géén tijdsdruk & zeer professioneel.

Jan Jochems vrijdag, 24 juli 2020 16:16
9,0
Algemene indruk 9,0 Gebruiksgemak 9,0 Vergelijking 8,0 Informatie 10,0

Gewoonlijk raad ik geen bedrijven, producten en/of diensten aan. Acht die kans nu dus ook niet groot. Verder nogmaals mijn dank voor uw prima dienstverlening.

Anoniem vrijdag, 24 juli 2020 12:39
8,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 8,0 Informatie 9,0

geen toelichting gegeven

Jan de Breij vrijdag, 24 juli 2020 12:11
8,0
Algemene indruk 9,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 8,0 Informatie 8,0

Ben zeer tevreden over de telefonische informatie, duidlijk, meedenkend.

Anoniem vrijdag, 24 juli 2020 12:06
9,0
Algemene indruk 9,0 Gebruiksgemak 9,0 Vergelijking 9,0 Informatie 9,0

Adequaat en snel

RB donderdag, 23 juli 2020 21:14
9,0
Algemene indruk 9,0 Gebruiksgemak 9,0 Vergelijking 9,0 Informatie 9,0

Mijn vraag betrof een standaard aanvraag maar die werd adequaat en snel begeleid

Carel Caffa donderdag, 23 juli 2020 12:18
10,0
Algemene indruk 10,0 Gebruiksgemak 10,0 Vergelijking 10,0 Informatie 10,0

Hartelijk dank voor het meedenken en de goede service en afhandeling!

Anoniem donderdag, 23 juli 2020 12:05
8,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 8,0 Informatie 8,0

geen toelichting gegeven

S.Bokhorst donderdag, 23 juli 2020 09:45
7,0
Algemene indruk 9,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 7,0 Informatie 7,0

geen toelichting gegeven

R Eggenkamp woensdag, 22 juli 2020 23:46
8,0
Algemene indruk 9,0 Gebruiksgemak 9,0 Vergelijking 9,0 Informatie 7,0

Er zitten wat bukjes in de website "mijn moneywise" als je het linker menu opent op je smartphone en bijv. op documenten drukt dan vallen er diversen teksten over elkaar heen en is dus moeilijk leesbaar.

Anoniem woensdag, 22 juli 2020 12:45
6,0
Algemene indruk 6,0 Gebruiksgemak 6,0 Vergelijking 7,0 Informatie 7,0

geen toelichting gegeven

Anoniem maandag, 20 juli 2020 15:28
9,0
Algemene indruk 9,0 Gebruiksgemak 9,0 Vergelijking 9,0 Informatie 9,0

geen toelichting gegeven

Jacob Lubach maandag, 20 juli 2020 12:45
7,0
Algemene indruk 7,0 Gebruiksgemak 7,0 Vergelijking 7,0 Informatie 7,0

Ben bijna 70 jaar. En het uploaden en digitaal identificeren valt niet mee. Jammer dat je niet meer gewoon een kopie van je paspoort en dergelijke in een envelop kunt doen en opsturen. De volgen de keer een aanbieder zoeken waarbij dat wel kan. Evenzogoed vriendelijke groet.

Anoniem zondag, 19 juli 2020 13:09
6,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking ,0 Informatie 8,0

geen toelichting gegeven

Anoniem zondag, 19 juli 2020 12:06
9,0
Algemene indruk 9,0 Gebruiksgemak 9,0 Vergelijking 9,0 Informatie 9,0

In mijn zoektocht naar een service provider die als intermediair optreedt tussen mijn bankrekening en de nieuw te selecteren bank (en) die tzt moeten gaan uitkeren, heb ik me laten leiden door de registratie's van Moneyview als goedgekeurd financiele instelling, de onafhankelijkheid van Moneyview ten opzichte van banken en de openheid / zichtbaarheid van de medewerkers die de service verlenen. De service is snel en correct uitgevoerd, ook telefonische goed bereikbaar en effectief. Uitstraling van betrouwbaarheid in tijd van Internet criminaliteit is essentieel voor uw business, en optreden op TV in Kassa helpt daarbij. Het enige punt van verbetering zou kunnen zijn om meer aanbieders van lijfrentes weer te geven in uw wedsite, zodat een betere keuze gemaakt kan worden. Een selectie is niet alleen gebaseerd op de hoogste uitkering maar ook of de uitkerende bank solide is en over 10 jaar nog bestaat. Ik ben u erkentelijk voor de service en zo mogelijk terug indien behoefte aan ander financiele adviezen.

Anoniem vrijdag, 17 juli 2020 12:23
9,0
Algemene indruk 9,0 Gebruiksgemak 9,0 Vergelijking 9,0 Informatie 9,0

geen toelichting gegeven

G.Meppelink donderdag, 16 juli 2020 14:54
7,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 8,0 Informatie 7,0

geen toelichting gegeven

A. den Otter donderdag, 16 juli 2020 13:10
7,0
Algemene indruk 7,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 7,0 Informatie 7,0

geen toelichting gegeven

Anoniem woensdag, 15 juli 2020 19:31
8,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 9,0 Vergelijking 8,0 Informatie 9,0

geen toelichting gegeven

bea de groot dinsdag, 14 juli 2020 19:01
9,0
Algemene indruk 9,0 Gebruiksgemak 9,0 Vergelijking 9,0 Informatie 9,0

ze komen je tegemoet wanneer iets niet lukt

j.e. raterman dinsdag, 14 juli 2020 12:14
8,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 8,0 Informatie 8,0

Ik was blij verrast met de medewerking van Moneywise. Alles is snel, goed en begrijpelijk geregeld. Ook telefonisch was men goed bereikbaar en de beantwoording was ook zeer duidelijk. Tegenwoordig schort er bij vele bedrijven veel aan bereikbaarheid, duidelijkheid etc., dat maakte mij hierdoor zeer blij verrast en ik zal zeker Moneywise aanbevelen bij anderen. Hoewel ik daar altijd zeer terughoudend in ben. Wat ik van een bedrijf vind hoeft voor een ander nog niet zo te zijn. Een prettige ervaring.

H. Renes dinsdag, 14 juli 2020 12:01
8,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 8,0 Informatie 8,0

geen toelichting gegeven

Anoniem maandag, 13 juli 2020 17:32
10,0
Algemene indruk 10,0 Gebruiksgemak 10,0 Vergelijking 10,0 Informatie 10,0

geen toelichting gegeven

Anoniem maandag, 13 juli 2020 13:00
6,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking ,0 Informatie 8,0

geen toelichting gegeven

Bertus schreuder zaterdag, 11 juli 2020 10:32
6,0
Algemene indruk 6,0 Gebruiksgemak 6,0 Vergelijking 7,0 Informatie 7,0

Door foute informatie wordt nu een maand te kast uitbetaald. Als ik alles had geweten had ik alles zelf geregeld

Anoniem vrijdag, 10 juli 2020 21:16
8,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 8,0 Informatie 9,0

geen toelichting gegeven

Anoniem vrijdag, 10 juli 2020 20:58
8,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 8,0 Informatie 8,0

geen toelichting gegeven

Anoniem vrijdag, 10 juli 2020 12:58
7,0
Algemene indruk 7,0 Gebruiksgemak 7,0 Vergelijking 7,0 Informatie 7,0

De kosten voor de dienstverlening staat niet in verhouding. Gelet op de zeer trage beoordelingsprocedure heeft Moneywise tussentijds de cliënt niet geïnformeerd over de voortgang. Eerst na het ondernemen van eigen initiatief is cliënt pas op de hoogte gekomen over de stand van zaken. Dit kan beter.

Anoniem vrijdag, 10 juli 2020 12:01
10,0
Algemene indruk 10,0 Gebruiksgemak 10,0 Vergelijking 10,0 Informatie 10,0

geen toelichting gegeven

Anoniem donderdag, 09 juli 2020 21:45
10,0
Algemene indruk 10,0 Gebruiksgemak 10,0 Vergelijking 10,0 Informatie 10,0

geen toelichting gegeven

Anoniem donderdag, 09 juli 2020 16:02
8,0
Algemene indruk 8,0 Gebruiksgemak 8,0 Vergelijking 8,0 Informatie 8,0

geen toelichting gegeven

(c) MoneyWise 2018 | Marie Curiestraat 51, 3846 BW, Harderwijk | KvKnr: 53467949 | WFT verg.nr.: 12040386